Hier zijn we weer. De tijd gaat snel, toch...  

Ook dit jaar weer enorm genoten van onze toch wel bevoorrechte situatie. We staan nog dagelijks versteld van de dikwijls uitzonderlijke interieurs die we mogen aanschouwen. Elke dag blijft nog steeds een uitdaging, wat zo moet zijn om scherp te blijven hé.

Het verwijderen van moeilijke vlekken is nu eenmaal geen exacte wetenschap.  Sommige vlekken zijn simpelweg irreversibel maar zelfs dan geven we de moed niet snel op. 

Pigment behandeling op tapijt is niet evident.  Toch hebben we hierin een belangrijke vooruitgang geboekt. 

Onlangs nog volgden we een cursus lederkleuren bij Paul Willems in Kasterlee.  Niet zozeer om leder te kleuren maar vooral omdat we denken dat het een extra troef is om onomkeerbare vlekken toch nog te verbeteren.

 

We zijn ons ervan bewust dat jullie bijdrage, ‘klanten informeren over het belang van preventief en periodiek onderhoud' geapprecieerd wordt door zowel klanten als door ons. onze missie om klanten te helpen met hun meubilair jaren lang in topstaat te houden wordt zo veel eenvoudiger.

 

Daarom willen we jullie bedanken met een klein geschenkje, een flesje champagne Virginie T

Vorige jaar bezochten we de unieke kelders van Champagne Taittinger in Reims.  Een unieke locatie wat ons allen erg charmeerde.

Via LinkedIn zocht ik naar ' Virginie Taittinger ' die jarenlang actief was als marketing verantwoordelijke in het familiebedrijf. 

Zo kwam ik te weten dat ze Taittinger al een hele tijd verlaten had om met haar zoon Ferdinand een eigen Champagne bedrijf op te starten met als naam 'Virginie T' 

Boeiend, dus wij naar Reims...